Dankzij vijf uitgangspunten

01.

We hebben

jarenlange ervaring met het werven en behouden van productieve medewerkers. De kennis die we hebben opgedaan, brengen we dagelijks op kundige wijze in de praktijk. Daarnaast beschikken we over een netwerk van betrouwbare partners, allen met hun eigen expertise.

02.

We vinden

het de normaalste zaak van de wereld dat het basispakket klopt. Dat betekent: goede huisvesting, goed vervoer en goede connecties met bijvoorbeeld de gezondheidszorg. Ook verzekeringen en verloning volgens de Belgische wetgeving hoort hierbij. Een proeftijd? Die hanteren we nooit, omdat we zekerheid willen bieden.

03.

We maken

het verschil door altijd een luisterend oor te bieden. Aan onze medewerkers, met wie we geluk en verdriet delen. En ook aan onze opdrachtgevers, want we willen precies weten wat de wensen en behoeften zijn. En daar passen we ons, flexibel als we zijn, feilloos op aan.

04.

We doen

wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We zijn zelfs ongelooflijk eerlijk. Ook naar opdrachtgevers, want we vinden dat zij op de hoogte moeten zijn van alles wat er speelt. Zelfs als een medewerker uitstekend werk levert, maar privé minder goed ‘presteert’.

05.

We kennen

elk van onze 150 arbeidskrachten persoonlijk. Groter zullen we ook niet worden, omdat we het persoonlijk contact en begeleiding superbelangrijk vinden. Alleen door klein te blijven, kunnen we dit bieden. Deze omvang zorgt bovendien voor een familiaire sfeer, waarin mensen goed uit de verf komen.

Meer weten?

Neem contact op met Madara

contactpersoon thumbnail Bel: +32 (0)14 74 57 20 Maak een afspraak